Organisatie Buitenwerk Samen Sterk
Buitenwerk Samen Sterk organiseert veel voor én achter de schermen, om samen met marktpartijen te innoveren in de openbare ruimte. Met deze overzichtsplaat geven we een kijkje in de organisatiestructuur en programmaonderdelen.
Buitenwerk Samen Sterk wil het inbrengen van vakmanschap en vernieuwing vanuit de marktpartijen de nieuwe ʻnormaalʼ maken. Om de ambitie te halen zoals die is beschreven in het werkprogramma, is er een bepaalde structuur ontworpen waarin we werken aan programmadoelen met bijbehorende resultaten. De onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de organisatiestructuur van Buitenwerk Samen Sterk. Klik op de afbeelding om deze te vergroten of download hier de pdf.

Bij Buitenwerk Samen Sterk werken gemeente Rotterdam en marktpartijen in de regio samen aan een toekomstbestendige stad. Het programma focust zich op vijf pijlers, namelijk: 

  1. Kennisontwikkeling
  2. Kennistoepassing 
  3. Procesoptimalisatie 
  4. Mens & organisatie ontwikkeling 
  5. Samenwerking 

In 2022 ligt de focus op het opzetten van de kennistafels op de verschillende inhoudelijke thema’s. In de kennistafels worden roadmaps ontwikkeld voor de komende jaren. Welke kennis moet nog ontwikkeld worden? Waar kunnen we nu al slimme innovaties toepassen? Dit zijn vragen die in de kennistafels worden besproken. 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten, of download hier de pdf.