Over ons

 

Buitenwerk Samen Sterk (onderdeel van stichting rondom GWW) is een initiatief van meer dan 20 MKB’s (midden- en kleinbedrijven) in de buitenruimte van Rotterdam met als motto: beter, sneller, goedkoper en zonder gedoe projecten realiseren!

 

Deze bedrijven in de regio Rotterdam hebben samen een werkprogramma gemaakt met gezamenlijke ambities. Met het werkprogramma 2022 werken we aan de STIP voor 2026. Het einddoel: het inbrengen van vakmanschap en vernieuwing vanuit de marktpartijen is de nieuwe ʻnormaalʼ.

Vanuit de factor ʻmensʼ worden de kansen voor innovatie binnen de themaʼs: klimaat, circulair, energie, duurzaam, leefbaar, omgeving en digitaal beter benut in de keten.

Ook moeten we inzichtelijk maken wat een ʻbetere samenwerkingʼ aan de voorkant dan oplevert. Niet alleen in werkplezier maar ook qua tijd, kosten en kwaliteit. Efficiëntie in de keten komt tot stand door taken slechts één keer uit te voeren, én samen in één keer goed. Op deze wijze haalt een projectteam meer uit een project.

Om concreet het doel van 2026 te halen vergroten we de kennis op de bovengenoemde thema’s door middel van masterclasses en workshops. Neem een kijkje op de Evenementen pagina voor de geplande activiteiten. Ook hebben we hulpmiddelen ontwikkeld voor betere samenwerking binnen projecten, wat je kunt vinden op de pagina Onze toolkit

Contact

Interesse in onze aanpak of benieuwd hoe je onderdeel kan worden van Buitenwerk Samen Sterk? Neem dan contact met ons op. Participatie is niet voorbehouden aan de regio Rotterdam, MKB-bedrijven en gemeenten uit andere regio’s zijn van harte welkom om mee te doen met dit initiatief. 

Colinda den Dijker – Programmamanager Buitenwerk Samen Sterk

colinda.den.dijker@rondomgww.nl

Stichting Rondom GWW

Hollandsch Diep 63 U

2904EP, Capelle aan den IJssel

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief van Buitenwerk Samen Sterk houden wij geïnteresseerden op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van professioneel opdrachtgeverschap. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden!