Visuele terugblik op de kennistafels van 2022
Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Dit jaar zijn er kennistafels georganiseerd rondom vier onderwerpen: Veiligheid, Technische Innovaties, Circulair en zero emmissies en Digitalisering. De resultaten van deze kennistafels lopen uiteen van informatieve overzichten, video’s en afwegingskaders tot concrete pilotvoorstellen. In de onderstaande interactieve afbeelding zijn deze documenten en video’s te vinden.

Klik op de desbetreffende afbeelding in de pdf om naar het document of de video te gaan!

Voor de visuele samenvatting in pdf, klik hier.

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Met veel enthousiasme vertelt Caroline Agema over circulair werken binnen de Gemeente Rotterdam en binnen de GWW sector. Naar aanleiding van de bijeenkomst Circulair werken die georganiseerd is door Buitenwerk Samen op 24 oktober spraken wij haar hierover.

Lees meer
Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Ik had het genoegen om Paul van de Lande te interviewen over zijn kijk op zero-emissie mobiele werktuigen en bouwlogistiek binnen Rotterdam. Dit naar aanleiding van de bijeenkomst “zero-emissie bouwmaterieel en laadinfra” die gehouden is op 27 september in de Fruitvis in Rotterdam.

Lees meer
Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Naar aanleiding van de kennissessie van Jong Buitenwerk over Digitalisering en Chat GPT mochten we Faysal interviewen. Een gepassioneerd persoon over hét werkveld van de toekomst!
Lees hier meer over zijn visie op digitalisering binnen de GWW.

Lees meer