Visuele terugblik op de kennistafels van 2022
Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Dit jaar zijn er kennistafels georganiseerd rondom vier onderwerpen: Veiligheid, Technische Innovaties, Circulair en zero emmissies en Digitalisering. De resultaten van deze kennistafels lopen uiteen van informatieve overzichten, video’s en afwegingskaders tot concrete pilotvoorstellen. In de onderstaande interactieve afbeelding zijn deze documenten en video’s te vinden.

Klik op de desbetreffende afbeelding in de pdf om naar het document of de video te gaan!

Voor de visuele samenvatting in pdf, klik hier.

Bijeenkomst 6 april in Fruitvis

Bijeenkomst 6 april in Fruitvis

In de Fruitvis in Rotterdam zijn op 6 april een groot aantal marktpartijen en de gemeente bij elkaar gekomen ten behoeve van het programma Buitenwerk Samen Sterk. Elkaar beter leren kennen, ideeën uitwisselen en samenwerken, daar draait het om tijdens dit samenzijn.

Lees meer
Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Na een digitale InfraTech twee jaar geleden, is het dit jaar gelukkig weer tijd voor een fysieke beurs op InfraTech 2023. Ook Stichting Rondom GWW (GWW-plein) en de Gemeente Rotterdam (Gemeenteplein) hebben weer een mooi programma met vele partners van Buitenwerk Samen Sterk. Hieronder vind je beide programma’s. Zien we je daar?!

Lees meer