Uitwerking Stadse Werken werkgroepen
Tijdens de Stadse Werken dag gingen de deelnemers in groepen uit elkaar om na te denken over het Stadse Werken contract. Op vijf verschillende thema's werd bediscussieerd wat goed gaat in de samenwerking en waar nog kansen liggen voor verbetering.

In de PDF vind je de uitwerking van de verschillende thema’s:

  1. Samen naar de top: Samen Starten Sessies
  2. Proces en voorbereiding: de bouwteam-gedachte
  3. Teamrollen in aanpak omgeving: rol van de omgevingsmanager
  4. Voorbereiden op externe factoren: BKPV-plannen
  5. Doelen en eenduidige werkwijze: Uniformiteit creëren
Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Na een digitale InfraTech twee jaar geleden, is het dit jaar gelukkig weer tijd voor een fysieke beurs op InfraTech 2023. Ook Stichting Rondom GWW (GWW-plein) en de Gemeente Rotterdam (Gemeenteplein) hebben weer een mooi programma met vele partners van Buitenwerk Samen Sterk. Hieronder vind je beide programma’s. Zien we je daar?!

Lees meer
Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Lees meer
Terugblikken op de eerste bijeenkomst van Jong Buitenwerk!

Terugblikken op de eerste bijeenkomst van Jong Buitenwerk!

Op 24 november 2022 vond de eerste bijeenkomst van het netwerk Jong Buitenwerk plaats in het Timmerhuis. Het netwerk dient ervoor jonge mensen tussen de 18 en 35, werkzaam in de buitenruimte van Rotterdam, met elkaar te verbinden zodat ze de sector en het programma Buitenwerk Samen Sterk naar een hoger niveau kunnen tillen.

Lees meer