Werkprogramma 2022
Met de marktpartijen binnen Buitenwerk Samen Sterk en de Gemeente Rotterdam is het werkprogramma 2022 samengesteld. Hierin zijn de doelen voor komend jaar opgenomen en wanneer deze behaald zijn.
Met het werkprogramma 2022 werken we aan de STIP voor 2026. Het einddoel hiervan is om het inbrengen van vakmanschap en vernieuwing vanuit de marktpartijen de nieuwe ‘normaal’ te maken. Vanuit de factor ‘mens’ worden de kansen voor innovatie binnen de thema’s: klimaat, circulair, energie, duurzaam, leefbaar, omgeving en digitaal beter benut in de keten. Ook moeten we inzichtelijk maken wat een ‘betere samenwerking’ aan de voorkant dan oplevert. Niet alleen in werkplezier maar ook qua tijd, kosten en kwaliteit. Efficiëntie in de keten komt tot stand taken slechts één keer uit te voeren, én samen in één keer goed. Op deze wijze haalt een projectteam meer uit een project.

Bekijk het werkprogramma hieronder, of download de PDF. Hoe draag jij bij aan het werkprogramma?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Na een digitale InfraTech twee jaar geleden, is het dit jaar gelukkig weer tijd voor een fysieke beurs op InfraTech 2023. Ook Stichting Rondom GWW (GWW-plein) en de Gemeente Rotterdam (Gemeenteplein) hebben weer een mooi programma met vele partners van Buitenwerk Samen Sterk. Hieronder vind je beide programma’s. Zien we je daar?!

Lees meer
Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Lees meer