Werkprogramma 2022
Met de marktpartijen binnen Buitenwerk Samen Sterk en de Gemeente Rotterdam is het werkprogramma 2022 samengesteld. Hierin zijn de doelen voor komend jaar opgenomen en wanneer deze behaald zijn.
Met het werkprogramma 2022 werken we aan de STIP voor 2026. Het einddoel hiervan is om het inbrengen van vakmanschap en vernieuwing vanuit de marktpartijen de nieuwe ‘normaal’ te maken. Vanuit de factor ‘mens’ worden de kansen voor innovatie binnen de thema’s: klimaat, circulair, energie, duurzaam, leefbaar, omgeving en digitaal beter benut in de keten. Ook moeten we inzichtelijk maken wat een ‘betere samenwerking’ aan de voorkant dan oplevert. Niet alleen in werkplezier maar ook qua tijd, kosten en kwaliteit. Efficiëntie in de keten komt tot stand taken slechts één keer uit te voeren, én samen in één keer goed. Op deze wijze haalt een projectteam meer uit een project.

Bekijk het werkprogramma hieronder, of download de PDF. Hoe draag jij bij aan het werkprogramma?

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Met veel enthousiasme vertelt Caroline Agema over circulair werken binnen de Gemeente Rotterdam en binnen de GWW sector. Naar aanleiding van de bijeenkomst Circulair werken die georganiseerd is door Buitenwerk Samen op 24 oktober spraken wij haar hierover.

Lees meer
Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Ik had het genoegen om Paul van de Lande te interviewen over zijn kijk op zero-emissie mobiele werktuigen en bouwlogistiek binnen Rotterdam. Dit naar aanleiding van de bijeenkomst “zero-emissie bouwmaterieel en laadinfra” die gehouden is op 27 september in de Fruitvis in Rotterdam.

Lees meer
Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Naar aanleiding van de kennissessie van Jong Buitenwerk over Digitalisering en Chat GPT mochten we Faysal interviewen. Een gepassioneerd persoon over hét werkveld van de toekomst!
Lees hier meer over zijn visie op digitalisering binnen de GWW.

Lees meer