Bijeenkomst 6 april in Fruitvis
In de Fruitvis in Rotterdam zijn op 6 april een groot aantal marktpartijen en de gemeente bij elkaar gekomen ten behoeve van het programma Buitenwerk Samen Sterk. Elkaar beter leren kennen, ideeën uitwisselen en samenwerken, daar draait het om tijdens dit samenzijn.
Het programma Buitenwerk Samen Sterk bestaat al sinds 2020 en met elkaar is de Stip 2026 als doel gesteld. Hier wordt door alle partijen met veel enthousiasme aan gewerkt. En met veel succes! De programma doelen van Buitenwerk Samen Sterk worden met elkaar besproken en tijdens de interactieve brainstorm sessies krijgen de 4 programmapijlers meer inhoud en vorm: Samenwerken, Kennistoepassing & Ontwikkeling, Procesoptimalisatie en Mens & Organisatie.

Onder enthousiaste leiding van Marc van Leeuwen is het actuele onderwerp Arbeidsmarkt & Capaciteit besproken. De deelnemers zijn uitgedaagd om “out of the box” te denken in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen. En met succes, de uitkomsten van de 4 “pitches” zijn inspirerend en veelbelovend.

Colina den Dijker nam een welverdiende IBR Pluim in ontvangst van Ronald van Zandbergen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met de woorden dat de energie van vandaag een vervolg moet krijgen. Via een inventarisatie gaan we dit handen en voeten geven! Buitenwerk Samen Sterk speelt een belangrijke rol in de gemeente Rotterdam.

Jong Buitenwerk Kwartaalsessie over verwachtingsmanagement

Jong Buitenwerk Kwartaalsessie over verwachtingsmanagement

Op woensdag 24 april vond de tweede kwartaalsessie van Jong Buitenwerk plaats, dit keer met als thema Verwachtingsmanagement. Tijdens deze workshop leerden de deelnemers uit de Gemeente Rotterdam en aannemers wat de essentie is van goed verwachtingsmanagement. Vervolgens zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan met drie casussen.

Lees meer