Bijeenkomst 6 april in Fruitvis
In de Fruitvis in Rotterdam zijn op 6 april een groot aantal marktpartijen en de gemeente bij elkaar gekomen ten behoeve van het programma Buitenwerk Samen Sterk. Elkaar beter leren kennen, ideeën uitwisselen en samenwerken, daar draait het om tijdens dit samenzijn.
Het programma Buitenwerk Samen Sterk bestaat al sinds 2020 en met elkaar is de Stip 2026 als doel gesteld. Hier wordt door alle partijen met veel enthousiasme aan gewerkt. En met veel succes! De programma doelen van Buitenwerk Samen Sterk worden met elkaar besproken en tijdens de interactieve brainstorm sessies krijgen de 4 programmapijlers meer inhoud en vorm: Samenwerken, Kennistoepassing & Ontwikkeling, Procesoptimalisatie en Mens & Organisatie.

Onder enthousiaste leiding van Marc van Leeuwen is het actuele onderwerp Arbeidsmarkt & Capaciteit besproken. De deelnemers zijn uitgedaagd om “out of the box” te denken in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen. En met succes, de uitkomsten van de 4 “pitches” zijn inspirerend en veelbelovend.

Colina den Dijker nam een welverdiende IBR Pluim in ontvangst van Ronald van Zandbergen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met de woorden dat de energie van vandaag een vervolg moet krijgen. Via een inventarisatie gaan we dit handen en voeten geven! Buitenwerk Samen Sterk speelt een belangrijke rol in de gemeente Rotterdam.

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Na een digitale InfraTech twee jaar geleden, is het dit jaar gelukkig weer tijd voor een fysieke beurs op InfraTech 2023. Ook Stichting Rondom GWW (GWW-plein) en de Gemeente Rotterdam (Gemeenteplein) hebben weer een mooi programma met vele partners van Buitenwerk Samen Sterk. Hieronder vind je beide programma’s. Zien we je daar?!

Lees meer
Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Lees meer