Buitenwerk Samen Starten koffer
Binnen Buitenwerk Samen Sterk zijn al verschillende succesvolle Buitenwerk Samen Starten sessies uitgevoerd. Deze sessies, geleid door een Project Coach, helpen projectteams om een projectplan en samenwerkingsafspraken te maken. Buitenwerk Samen Sterk heeft verschillende hulpmiddelen ontwikkeld om deze sessies goed te kunnen begeleiden. Vanaf vandaag zijn deze hulpmiddelen verzameld in een compacte projectkoffer, die de Project Coach kan gebruiken tijdens zijn of haar sessie. Handig!

In de koffer zit alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Samen Starten sessie. Binnenin vindt je het BSS handboek met bijbehorende posters en werkbladen voor de deelnemers. Ook biedt de koffer allerlei handige hulpmiddelen die nodig zijn voor de werkvormen uit het werkboek, zoals memoblaadjes, stiften, tape en draad.

De koffer heeft twee vakken, zodat je snel onderdelen kan pakken. Dankzij het geplastificeerde oppervlak kunnen werkbladen afgenomen worden met een doekje en hergebruikt worden voor de volgende sessie.

 

Wil jij ook deze koffer gebruiken tijdens je Samen Starten Sessie? Neem dan contact op met Buitenwerk Samen Sterk.

Werksessie Stadse Werken 2022

Werksessie Stadse Werken 2022

Afgelopen woensdag, 21 september 2022, kwamen ruim 70 deelnemers van het Stadse Werken contract samen om de eerste twee jaar van het contract te evalueren en vooruit te kijken naar het laatste jaar van het contract. In de plenaire terugkoppeling kwam naar voren dat er zeker nog veel verbeterpunten te noemen zijn voor het contract en de uitvoering van de deelopdrachten. Met het contract dat er ligt zijn we de goede richting in geslagen en het biedt in de basis een gezamenlijke taal en set aan afspraken om binnen te innoveren, verduurzamen en slimmer en leuker samen te werken. Een uitwerking van de thema’s volgt nog op de website van Buitenwerk Samen Sterk.

Lees meer
Evaluatie workshop begeleider Samen Starten

Evaluatie workshop begeleider Samen Starten

In kwartaal 2 van 2022 zijn nieuwe Samen Starten begeleiders getraind in de Belevenisboerderij te Schieveen. Een groep enthousiaste deelnemers van zowel gemeente als markt leerden hoe ze op succesvolle wijze Samen Starten Sessies kunnen begeleiden. Tijdens de training van Colinda den Dijker en Petra van ’t Root hebben de deelnemers kunnen oefenen met technieken voor een goede start van een duurzame samenwerking.

Lees meer
Organisatie Buitenwerk Samen Sterk

Organisatie Buitenwerk Samen Sterk

Buitenwerk Samen Sterk organiseert veel voor en achter de schermen, om samen met marktpartijen te innoveren in de openbare ruimte. We geven een inkijkje in de organisatiestructuur door middel van een overzichtsplaat.

Lees meer