Buitenwerk Samen Starten koffer
Binnen Buitenwerk Samen Sterk zijn al verschillende succesvolle Buitenwerk Samen Starten sessies uitgevoerd. Deze sessies, geleid door een Project Coach, helpen projectteams om een projectplan en samenwerkingsafspraken te maken. Buitenwerk Samen Sterk heeft verschillende hulpmiddelen ontwikkeld om deze sessies goed te kunnen begeleiden. Vanaf vandaag zijn deze hulpmiddelen verzameld in een compacte projectkoffer, die de Project Coach kan gebruiken tijdens zijn of haar sessie. Handig!

In de koffer zit alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Samen Starten sessie. Binnenin vindt je het BSS handboek met bijbehorende posters en werkbladen voor de deelnemers. Ook biedt de koffer allerlei handige hulpmiddelen die nodig zijn voor de werkvormen uit het werkboek, zoals memoblaadjes, stiften, tape en draad.

De koffer heeft twee vakken, zodat je snel onderdelen kan pakken. Dankzij het geplastificeerde oppervlak kunnen werkbladen afgenomen worden met een doekje en hergebruikt worden voor de volgende sessie.

 

Wil jij ook deze koffer gebruiken tijdens je Samen Starten Sessie? Neem dan contact op met Buitenwerk Samen Sterk.

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Interview Caroline Agema – Gemeente Rotterdam

Met veel enthousiasme vertelt Caroline Agema over circulair werken binnen de Gemeente Rotterdam en binnen de GWW sector. Naar aanleiding van de bijeenkomst Circulair werken die georganiseerd is door Buitenwerk Samen op 24 oktober spraken wij haar hierover.

Lees meer
Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Interview Paul van de Lande – Gemeente Rotterdam

Ik had het genoegen om Paul van de Lande te interviewen over zijn kijk op zero-emissie mobiele werktuigen en bouwlogistiek binnen Rotterdam. Dit naar aanleiding van de bijeenkomst “zero-emissie bouwmaterieel en laadinfra” die gehouden is op 27 september in de Fruitvis in Rotterdam.

Lees meer
Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Interview Faysal el Massoudi – Gemeente Rotterdam

Naar aanleiding van de kennissessie van Jong Buitenwerk over Digitalisering en Chat GPT mochten we Faysal interviewen. Een gepassioneerd persoon over hét werkveld van de toekomst!
Lees hier meer over zijn visie op digitalisering binnen de GWW.

Lees meer