Buitenwerk Samen Starten koffer
Binnen Buitenwerk Samen Sterk zijn al verschillende succesvolle Buitenwerk Samen Starten sessies uitgevoerd. Deze sessies, geleid door een Project Coach, helpen projectteams om een projectplan en samenwerkingsafspraken te maken. Buitenwerk Samen Sterk heeft verschillende hulpmiddelen ontwikkeld om deze sessies goed te kunnen begeleiden. Vanaf vandaag zijn deze hulpmiddelen verzameld in een compacte projectkoffer, die de Project Coach kan gebruiken tijdens zijn of haar sessie. Handig!

In de koffer zit alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Samen Starten sessie. Binnenin vindt je het BSS handboek met bijbehorende posters en werkbladen voor de deelnemers. Ook biedt de koffer allerlei handige hulpmiddelen die nodig zijn voor de werkvormen uit het werkboek, zoals memoblaadjes, stiften, tape en draad.

De koffer heeft twee vakken, zodat je snel onderdelen kan pakken. Dankzij het geplastificeerde oppervlak kunnen werkbladen afgenomen worden met een doekje en hergebruikt worden voor de volgende sessie.

 

Wil jij ook deze koffer gebruiken tijdens je Samen Starten Sessie? Neem dan contact op met Buitenwerk Samen Sterk.

Bijeenkomst 6 april in Fruitvis

Bijeenkomst 6 april in Fruitvis

In de Fruitvis in Rotterdam zijn op 6 april een groot aantal marktpartijen en de gemeente bij elkaar gekomen ten behoeve van het programma Buitenwerk Samen Sterk. Elkaar beter leren kennen, ideeën uitwisselen en samenwerken, daar draait het om tijdens dit samenzijn.

Lees meer
Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Ben jij ook aanwezig op InfraTech 2023?

Na een digitale InfraTech twee jaar geleden, is het dit jaar gelukkig weer tijd voor een fysieke beurs op InfraTech 2023. Ook Stichting Rondom GWW (GWW-plein) en de Gemeente Rotterdam (Gemeenteplein) hebben weer een mooi programma met vele partners van Buitenwerk Samen Sterk. Hieronder vind je beide programma’s. Zien we je daar?!

Lees meer
Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Visuele terugblik op de kennistafels van 2022

Afgelopen jaar zijn er een flink aantal kennistafels georganiseerd, waarbij leden van Buitenwerk Samen Sterk hebben kunnen discussiëren en brainstormen over een specifiek onderwerp. Uit deze kennistafels zijn interessante resultaten gekomen, die we vandaag met jullie willen delen.

Lees meer