Buitenwerk Samen Starten koffer
Binnen Buitenwerk Samen Sterk zijn al verschillende succesvolle Buitenwerk Samen Starten sessies uitgevoerd. Deze sessies, geleid door een Project Coach, helpen projectteams om een projectplan en samenwerkingsafspraken te maken. Buitenwerk Samen Sterk heeft verschillende hulpmiddelen ontwikkeld om deze sessies goed te kunnen begeleiden. Vanaf vandaag zijn deze hulpmiddelen verzameld in een compacte projectkoffer, die de Project Coach kan gebruiken tijdens zijn of haar sessie. Handig!

In de koffer zit alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Samen Starten sessie. Binnenin vindt je het BSS handboek met bijbehorende posters en werkbladen voor de deelnemers. Ook biedt de koffer allerlei handige hulpmiddelen die nodig zijn voor de werkvormen uit het werkboek, zoals memoblaadjes, stiften, tape en draad.

De koffer heeft twee vakken, zodat je snel onderdelen kan pakken. Dankzij het geplastificeerde oppervlak kunnen werkbladen afgenomen worden met een doekje en hergebruikt worden voor de volgende sessie.

 

Wil jij ook deze koffer gebruiken tijdens je Samen Starten Sessie? Neem dan contact op met Buitenwerk Samen Sterk.

Jong Buitenwerk Kwartaalsessie over verwachtingsmanagement

Jong Buitenwerk Kwartaalsessie over verwachtingsmanagement

Op woensdag 24 april vond de tweede kwartaalsessie van Jong Buitenwerk plaats, dit keer met als thema Verwachtingsmanagement. Tijdens deze workshop leerden de deelnemers uit de Gemeente Rotterdam en aannemers wat de essentie is van goed verwachtingsmanagement. Vervolgens zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan met drie casussen.

Lees meer